Gratis Patent søge Information og Tips

Gratis Patent søge Information og Tips

Gratis Patent Søg uddannelse i Free Patent Database online
Det første skridt at finde ud af hvis du opfindelse kan patenteres er at gennemføre en gratis patent Søg online i enhver gratis patent informationsdatabase online. Hvordan kan du gøre en gratis patent søgning til at finde ud af, om din opfindelse kan patenteres?
Nogle af de mest populære gratis patent databaser i verden er,, og
I denne artikel vil vi kort diskutere, hvordan kan du foretage et gratis Patent Søg på USPTO-databasen. Dette er først af de syv artikler, som vi vil skrive at lære en at bruge USPTO hjemmeside til at føre patent søgning.
USPTO-databasen indeholder mere end 33 millioner patentdokumenter og opdateres hver uge. Hjemmesiden er sandsynligvis den største patent hjemmeside i verden. Det giver en gratis patent søgning facilitet for både begyndere og avancerede brugere.
Hvordan kan jeg foretage Patent Søg på USPTO?
Svaret på dette spørgsmål er givet på en teknisk måde i mange websteder. Vi vil forsøge at undgå jargon og vi vil forsøge at aktivere selv en lægmand, der ikke er udsat for at søge i databaser regelmæssigt at gøre det nemt.
USPTO beskæftiger sig med at foretage en Patent søgning ved hjælp af dets frit søgbar patent database via internettet. Vejledningen gives på
USPTO understreger betydningen på 7 trin hver enkelt gøres den ene efter den anden.
Patent søgning hjemmeside Tmpsearchers.com har startet et patent kursus online. Vi kan uddanne dig online, hvor du bor og lektioner og øvelser sendes dagligt i tre uger. Vi underviser en forenklet version af metoder til vores studerende, der bruger gratis Patent-databaser. Selv om en betalt database er flere brugere venlige, officielle gratis databaserne opdateres med regelmæssige data og de dyre tid betalt databaser tage nogen (kort tid) for at opdatere sig selv for at være aktuel. Det er derfor nødvendigt at foretage en søgning i den officielle gratis patent databaser online selv efter benytter betalt patent databaser. En ordentlig uddannelse og søgestrategi gratis databaser er derfor meget vigtigt.
Et problem er, at USPTO ikke tillader dig at gøre det gratis patent søgning på patenter meddelt før 1976, medmindre du starter den patent søgning med klasse og sub klassen alene. Så skal du identificere klasserne og derefter gøre et patent forskning af pre 1976 patenter også.
Vores metode lidt adskiller sig fra den metode, der anbefales af USPTO og består af 9 trin.
1. start søgning med nogle relevante søgeord
Når du gør en søgning ved hjælp af USPTO du vil gå til Søg Inter ansigt ved Start med de udstedte patenter og starte med at bruge nogle søgeord, der er relevante for din opfindelse. Du kan bruge enten den hurtig søgning eller avanceret søgning metode. Vær sikker på at studere hjælpesider på og især side på, hvis du vil bruge metoden avanceret søgning.
2. du vil få nogle resultater og ved hjælp af mere relevant søgeord kan du reducere antallet af patent titler til et minimum af omkring 40. Behage holde en optegnelse over alle de søgeord, som du brugte.
3. Bemærk alle klassificeringer af citeret i disse patenter. Bemærk både os klassificering og International klassifikation af patenter. Dette er et must.
4. Gentag den patent søgning med den offentliggjort programmer, der bruger igen optage søgeforespørgsler og klassificeringerne.
5. nu studere de klassifikationer, som er gentaget igen og igen i dine resultater og forsøge at indsnævre opfindelse til nogle særlige klassifikationer. Det er ikke meget vanskeligt at gøre, selv om det vil tage nogen tid.
Du kan lære de andre fire trin af i vores patent uddannelse web side.
Disse trin skal give dig en meget omfattende billede af den gratis patent søgning, der kan gøres på USPTO.
En lignende strategi kan følges på andre gratis patent databaser online ved hjælp af de internationale klassifikationer, som du har identificeret.
Arbejder på webstedet gratis Patent søgning Tmpsearchers.com finder vi, at vi har kunnet finde patenter let når vi patent Søg på denne måde, men centrale her er at mestre søgeord skal anvendes for at foretage en patent søgning. Hvis du vil vide mere eller lære andre avancerede teknikker til patent Søg ved hjælp af grænsefladen gratis patent Søg på USPTO patentet database, bedes du kontakte os for eventuelle behov for hjælp.
Copyright 2005 Tmpsearchers.com

super-admin

Lukket for kommentarer.