Ejendom planlægning proces

Ejendom planlægning proces

(NC) – hvor begynder jeg? Start med at lave en liste over dem, du ønsker at huske i din vilje. Du vil gerne give din ANW først, men her er din chance for at være kreativ. Du kan give en meningsfuld vare til en favorit relative, ære en ven eller arrangere gaver til organisationer og velgørende organisationer, som du tror på og støtter.

Forberede en liste over navne og adresser på alle de mennesker, som du gerne vil inkludere i din vilje. Fil listen i filen vigtigt dokument.

Nøjagtighed i navngivning af enkeltpersoner og organisationer til hvem du ønsker at efterlade penge eller ejendom er vigtigst, når du foretager din vilje. Din vilje bør efterlader ingen plads til tvivl. Identificere hver enkelt støttemodtager, klart og præcist. Vær forsigtig, forskellige organisationer kan have næsten identiske navne. Organisationer vil med glæde forsyne dig og din advisor(s) med alle nødvendige oplysninger.

Træffe beslutning om en bobestyrers eller co eksekutorer

En af en vilje vigtige funktioner er at nævne en Eksekutor (din personlige repræsentant) til at afgøre din ejendom og udføre din vilje vilkår. Vælg din Executor med omhu. Du måtte ønske at navnet Co eksekutorer, et familie medlem, den anden en advokat, bank eller trust company. Rollen indebærer indgive selvangivelser, investere aktiver og ejendom værdisætte og sælger (eller fastholde). Jobbet af ejendom løsning omfatter indsende viljen til skifteretten (bevis for gyldighed), sikring og katalogisering alle dine aktiver og passiver, betale din gæld og afgifter, og derefter distribuere hvad der er tilbage som din vil dirigerer.

En af dine vigtigste ejendom planlægningsbeslutninger er dit valg af Executor. Selv de bedst lagt planer mislykkes, hvis den enkelte du vælger ikke er op til jobbet. En eksekutor skal være:

Troværdig.

Villige, og har tid til at handle.

Upartisk mod alle modtagere.

Stand til at træffe beslutninger i tide.

Dygtige i erhvervslivet, investeringer og administrative sager på et niveau, der er tilstrækkelig til at håndtere din ejendom.

Vidende og erfarne i ejendom og tillid lovgivning og administration.

Ideelt set bør din Executor være yngre end dig

Tips

Navngive en suppleant, i tilfælde af din Executor kan ikke handle eller dør før du

En eksekutor, har om en uafhængig fagkyndig eller et familiemedlem, ret til rimeligt gebyr fra estate

Bede personen, der først for at sikre de forstår alle de opgaver, der er involveret

Hvis du ikke har en vilje, eller hvis din vilje ikke er blevet opdateret for nylig, måske er det tid til at mødes med en advokat og få arbejdet gjort. Tage det første skridt; kalde Ontario March of Dimes

gratis på 1-800-263-3463 x 383 for en gratis kopi af “Min personlige arrangør” – en handy ejendom planlægning værktøj

super-admin

Lukket for kommentarer.