5 trin ikke at lade strøm af en lønseddel stoppe dig i at starte din egen virksomhed

5 trin ikke at lade strøm af en lønseddel stoppe dig i at starte din egen virksomhed

Jeg for nylig løb en undersøgelse og spurgt folk: “Hvis du ikke er lykkelig i dit nuværende arbejdssituation, så hvorfor ikke har du ændret det?” Topkarakter svar var “frygt for at miste finansiel stabilitet.”
Den finansielle stabilitet i en lønseddel er en stor fedt illusion. Hvis du er en medarbejder, har du sandsynligvis en løn, der er opdelt i månedlige eller ugentlige lønsedler. Fordi du får det samme beløb i hver kontrol, kan du tror, du har en stabil indtægtskilde og kan leve dit liv uden frygt for økonomisk ustabilitet.
Dette er farlige tankegang, som sætter din økonomiske liv i fare.
Fyringer, nedskæringer, fusioner, overtagelser og inkompetente ledere er en veldokumenteret del af virksomhedens liv. Jeg har set dem alle i min karriere som en corporate medarbejder, og endnu mere i min karriere som en corporate konsulent. Jeg har været vidne til samtaler, hvor ledere havde at afskedige mangeårige medarbejdere med ingen varsel. Disse medarbejdere blev chokerede, sårede, bange og vred. Dette arbejde var forfærdelig og nervepirrende men jeg lærte noget meget vigtigt fra det: stol aldrig på din status som arbejdstager at isolere dig fra finansiel ustabilitet.
Så hvis denne årsag har stoppet dig i at starte din egen virksomhed, Følg disse trin for at se, hvis nogen af deres frygt er berettiget.
Trin 1: Få krystalklar hvor mange penge du skal starte op din venture
-Hvis du har skrevet en effektiv forretningsplan, bør du være i stand til at forudsige, hvor mange penge du vil nødt til at opståen-oppe og fastholde din virksomhed. Du har ikke skrevet en forretningsplan endnu? Du bedre komme i gang på det. Ud over at afklare din idé, vil det tvinge dig til at organisere dine tanker, økonomistyring og opstart planer, som vil kun hjælpe dig med at gøre det til en realitet. Gode kilder er Rhonda Abram The vellykket Business Plan, Rich Dad’s The ABC’S of Skrivning vinde forretningsplaner og de frie midler i SCORE.
-Lave et budget for din månedlige leveomkostninger. Dette vil give dig et billede af din samlede kontanter behov.
Trin 2: Mødes med en solid professionel, veldokumenterede og godt anbefalede finansielle planner
-Selv om jeg ikke mener illusionen, at en fuldtids job = sikkerhed, jeg ønsker ikke at gøre en tåbelige beslutning, der vil påvirke negativt, din familie og finansielle sundhed. Du skal se på konsekvenserne af forlader dit corporate job inden for forsikring, investeringer og pensionering fordele. Få hele billedet, før du foretager en hurtig bevægelse. Jeg talte for nylig med en smart, ansvarlige og i stand til offentlige ansatte, der ønsker at starte sin egen virksomhed, men har bare 5 år til at gå indtil pensionsalderen. Selv om jeg tror, han har hvad det kræver for at være en succes på hans egen, ville jeg aldrig råde ham til at forlade uden at konsultere en professionel finansielle planner og gør tonsvis af forskning til at teste sin forretningsplaner.
Trin 3: Sæt specifikke finansielle mål at opfylde dine kontanter behov
-Besparelser: hvor meget af din lønseddel skal du spare om måneden for at opfylde dine mål?
-At hæve kontanter: hvor meget cash har du brug at rejse fra eksterne kilder herunder investorer? (Bemærk: selv om nogle mennesker anbefale det, medmindre du har ingen alternativer, jeg ikke anbefale at låne penge fra din familie og nære venner. Der er for mange følelsesladede spørgsmål omkring slægtninge og penge, og du kunne skade vigtige relationer, som du har brug for personlig trivsel. Det er bare mine 2 cents.)
Trin 4: Vær kreativ om finansiering strategier
-Der kan være måder, hvorpå du kan dække udgifter til start-up udgifter ved byttehandel med venner og kolleger. Vil du starte en coaching virksomhed? Måske kan du bytte nogle coaching sessioner med din revisor.
-Rense dit hus af ubrugte værdigenstande og holde et salg. Hvis du bor i et varmere klima, har det udenfor. Hvis ikke, springe på eBay. Konvertere ting, der fylder i dit hus til penge, som du har brug for til at finansiere dine drømme.
Trin 5: Lær alt hvad du kan om din nye venture
-Skrive en solid forretningsplan og få ærlige tilbagemeldinger fra kyndige eksperter.
-Læst hver bog, du kan få dine hænder om din virksomhed emne.
-Google websteder, blogs og online fora at lære om din marketplace.
-Identificere meget succesfulde iværksættere i dit område og følger deres arbejde, studere deres forretningsmodeller og spørge dem, hvad det har taget for at være vellykket.
-Deltage i telefonmøder, webinars og i-person klasser.
-Jo mere du ved om din virksomhed, større chance har du til at være en succes på det.
Det tager en enorm mængde af arbejde at iværksætte og udvikle en succesfuld forretning. Ikke bliver skræmt af en opfattelse af finansielle risici. Hvis du gør meget omhyggelig forskning og sørg for at du har en holdbar plan, kan du få nogle konkrete data at veje din vigtig beslutning. Uanset hvad du gør, skal du ikke være lullet ind i selvtilfredshed af din regelmæssig lønseddel.
© 2005 Pamela Stewart. Alle rettigheder forbeholdes.

super-admin

Lukket for kommentarer.